Lesinfo

16649351_375813722776695_2202159628820680304_n.png

De cursus bestaat uit 5 lessen van 2 uur, daarnaast wordt thuis, samen met (1 van de) ouders, broertjes, zusjes of vriendjes en vriendinnetjes in het bijbehorende persoonlijke werkboek gewerkt. Op deze manier wordt het geleerde herhaald en ook thuis, op school of bij een club toegepast. U weet als ouder op deze manier waar u uw kind bij kunt ondersteunen. Zo blijft het niet bij de 2 uurtjes les op onze locatie.

Ongeveer 6-8 weken na de laatste les is er nog een terugkommiddag. Op deze middag worden de oude kennis en vaardigheden opgefrist en wordt gekeken hoe het geleerde al wel of niet wordt toegepast.

De thema's van de lessen worden uitgelegd aan de hand van de metafoor van de paardenkudde. In de 5 lessen wordt gewerkt aan het ontwikkelen van het zelfbewustzijn: wie ben ik, wat vind ik, wat voel ik. Daarnaast is er veel aandacht voor kennis maken, samen werken, grenzen aangeven, bewaken en respecteren van jezelf en een ander, winnen en verliezen, communicatie en complimenten geven en ontvangen.

De kinderen zijn tijdens de lessen vooral praktisch bezig: Doen, Ervaren, Leren is ons motto. Dit alles wordt ondersteund door ervaren coaches en 2 pony's. Elke les is er ook een korte pauze en tijd om met de pony's te wandelen, te poetsen of te knuffelen.


Praktische informatie

Pony Power voor kids is:

Duur: 5 lessen in 6 weken. (2 uur per week). Voorafgaand aan de start van het programma vindt er een kennismaking plaats.

Inhoud: Tijdens de lessen van pony power voor kids wordt gewerkt aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden, het omgaan met emoties, het aangeven van grenzen, samenwerken en het verkrijgen van meer zelfvertrouwen.

Terug naar overzicht

Meer info? Opgeven voor pony power?
NEEM CONTACT OP via onderstaande link.

Klik hier
Website laten maken door Modual.