Pony Power

16649351_375813722776695_2202159628820680304_n.png

In september 2018 starten we opnieuw met een pony power voor kids training.

Zou je graag wat meer zelfvertrouwen willen? Wordt je misschien wel eens gepest? Wil je leren om je grenzen aan te geven? Vind je het moeilijk om met vriendjes of vriendinnetjes om te gaan? Dan is pony power voor kids echt iets voor jou!

Wat is het?

Pony Power voor Kids is een sociale vaardigheidscursus voor jonge kinderen vanaf 6 jaar. De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei.

De lessen zijn praktijkgericht, educatief en speels mét pony's, waardoor een dynamische leeromgeving gecreëerd wordt. Leren van en met elkaar en de pony's. Letterlijk in beweging komen, zelf doen, zelf ervaren en zelf leren. Tijdens de lessen van pony power voor kids wordt gewerkt aan de ontwikkeling van sociale en communicatieve vaardigheden, het omgaan met emoties, het aangeven van grenzen, samenwerken en het verkrijgen van meer zelfvertrouwen.

De frisse wind door de haren, de geuren van het buitenleven, de koeien die rustig om ons heen grazen en de paardenkudde die steeds nieuwsgierig toekijkt, helpen mee om een omgeving te creëren waar uw kind kan zijn wie hij of zij echt is. 

Voor de pony power voor kids training maken wij gebruik van de minipaardjes Mc Dreamy en Demsey van T & H Stables. De pony’s die we gebruiken zijn  zeer kindgericht en betrouwbaar.

IMG_0933.JPG

IMG_0711.JPGProbeer_Logo.png

Meer info? Opgeven voor pony power?
NEEM CONTACT OP via onderstaande link.

Klik hier
Website laten maken door Modual.